Gennem sommeren har vi været værter for en del grillfester – store som små. Børnene inviterede et par venner og veninder på besøg og de fik lov at bestemme menuen – vi skulle have hotdogs. Ungerne var med i køkkenet og forberedte maden. Vi bagte selv pølsebrødene inden der blev tændt op i grillen. Derefter var der frit slag i bolledejen for hvad hotdog’en skulle indeholde og hvordan den skulle pyntes. Der var både klassiske elementer som pølsen – selvfølgelig – og ketchup, remoulade, ristede og rå løg, agurkesalat og sennep. Derudover fik børnene også lov til at lave mere kreative hotdogs med nuggets, fiskepinde og spaghetti. Det var alt i alt en herlig aften i børnenes og kreativitetens tegn, som vi alle nød i fulde drag.

 

Vi har også haft en del venner og familie i løbet af sommeren til middag. Det har været skønt at sætte sig til bords i det nye havemøbelsæt med behagelige stole med bløde hynder. Det nye og havebord og havestolene været samlingspunkt om dejlige aftener i haven, og været udgangspunkt for mange hyggelige stunder i de lyse aftener

 

Bålpladsen har desværre ikke været i brug på grund af den tørre sommer og afbrændingsforbud, men i stedet har vi ristet skumfiduser over grillen. Vi er bekendte med en fisker som vi et par gange har taget fat i de seneste måneder, og har fået dejlige og friske fangster af hvad der nu er kommet i garnet.

 

Med et havemøbelsæt er der en unikke muligheder for, når det er godt vejr, at flytte de hyggelige stunder fra stuen og ud i haven og nyde den lune danske sommer. Det kunne eksempelvis være med en god øl eller en godt glas vin. Eller det kunne være når man har været inde på brætspilshylden og fundet familiens yndlingsspil, fuldt en stor skål med slik og flyttet det hele ud på det nye havemøbelsæt.

Have blomster

Det er ofte i weekenden at man har ekstra tid til fordybelse og til at nyde tilværelsen, men det er lige som om at denne sommer har givet mere tid, med de mange lyse aftner med godt vejr og haven og terrassen har trukket og lokket.

 

Vores Rio 250 havemøbelsæt har været uundværligt denne sommer. Det er ganske nemt at vedligeholde og kræver ingen pleje. Det er vigtigt at købe en havemøbelsæt i et materiale der passer til den mængde tid man agter at bruge på vedligeholdelse. Havemøbelsæt i træ kræver f.eks. mere vedligeholdelse end havemøbelsæt i polyratten flet. Havemøbelsæt lavet af træ skal behandles afhængigt af type omkring en gang om året, med sæbe, slibes ned og behandles med olie eller lak og er derfor mere vedligeholdelsestunge end eksempelvis polyrattan.

 

 

Tidligere har jeg købt ædeltræsolie- og rens og behandlet møblet med det. Det er klart at foretrække både for udseendet og levetiden på havemøbelsæt. Der er også en stor økonomisk gevinst ved at pleje sit havemøbelsæt da nogle typer kan få forlænget levetiden med 5-10 år, ved den rigtige pleje, rengøring og behandling.

Kategorier: Blog